En blog om livsstil og oplevelser

Sådan bliver du smartere end din nabo

0

Hvis ikke man passer på, kan tiden nemt suse forbi en. Så hægtes du af i svinget iført trompetbukser, overalls og permanentet afro, selvom kalenderen siger 2018 og ikke 1987. Tilbage kan du stå forvirret over de ’nymodens’ tider, hvor begreber som skinny jeans, memes og quinoasalat sætter dagsordenen for den moderne mands livsstil.

I denne artikel guides du til at opgradere dit look og levemåde, så du er klar til at spille med på alle speltfædres og hipsternes team. Nedenfor finder du nemlig den officielle guide til, hvad du som mand i det herrens år 2018 skal have.

Den perfekte mandekrop

Den moderne mand i 2018 bør have en sixpack. Med det menes ikke den slags, der indeholder alkohol. Derimod skal du som mand i dag være trænet og helst så meget, at mindst seks flotte markeringer viser sig på din mave.

Enhver voksen mand med respekt for sig selv bytter nemlig ølvommen ud med en krop så trænet som barbiedukken Ken. I stedet for at hænge på værtshuset, skal den moderne mand helst stå nede i fitnesscentret for at træne musklerne, mens han hører musik med så høj en bas, at både hans trommehinder og muskelvæv udfordres.

Når kortet til Fitness World ikke er i brug, løber den moderne mand lange ture i den danske natur eller træner miniputholdet i den lokale fodboldforening. Æraen, hvor du som nymodens mand må blive på sofaen, er længe forbi, og i stedet bør du styrte rundt uden for iført korte træningsshorts for at nå målet om den perfekte krop.

Hvis ambitionen om en bodybuilderkrop er lige så fjern en drøm som at dele seng med Angelina Jolie, kan du vælge at fortolke den moderne mands perfekte krop lidt anderledes. Farkroppen med de lidt for store kinder og brede mave bliver mere og mere velanset, så i stedet for at ile i pendulfart mellem fitnesscentret og mountainbiken kan du også vælge at acceptere det ekstra stykke hud som en del af din perfekte, moderne farkrop.

Ung stil

I 2018 dur det ikke med en rodet, gammelfar-stil. Manden skal være stilet, flot og ’med på beatet’. Derfor dur det ikke med de affarvede T-shirts, der smuldrer efter at have været for mange gange i vaskemaskinen. Bukserne, der hænger løst om røven, bør også smides til Langtbortistan – eller om muligt længere væk. Der er ingen, der finder det lækkert at se din ellers så flotte håndværkerrevne.

Som mand i 2018 skal du være lidt mere stilfuld end bare at have garderoben fyldt med, hvad der er billigst fra tekstilafdelingen i Føtex. Du bliver ikke mindre mand af at have styr på moden – tværtimod. En mand med et outfit så godt, at streetstyle-fotografer vender sig, har om nogen styr på, hvad det vil sige at være cool i dag.

Hardcasa.dk kan du finde stilfulde items fra mærker, der ved, hvad det kræver at klæde en tidssvarende, flot mand.

Evnen til at bage med spelt

Selvom langt de fleste finder turen til McDonalds fristende, er der i dag flere og flere, der vælger at lade være. I stedet er fastfood-vanerne byttet ud med grøntsager, spelt og økologisk boghvede. Som mand i 2018 skal man derfor have evnen til at trylle alle retter ud af ingredienser, hvis navne kan være svære at udtale. Den moderne mand bør kunne mindst fem opskrifter fra Meyer udenad, være i stand til at bage langtidshævet surdej med solsikkekerner og tilberede couscous.

Desuden har grillen på terrassen i sommeraftenens gyldne timer til hver en tid været mandens naturlige habitat. Her råder den kompetente testosteronbombe over mørt, rosastegt oksekød, mens lammefileter steges til UG, og majsene får en let grilning. Grillen bør derfor være af genial kvalitet og have perfekt placering i aftensolen. Desuden har de fleste moderne mænd med evner til at grille altid en kold pilsner som makker ved sin side i baghaven.

Styr på dine sociale medier

I disse moderne tider er det et must for den tidstypiske mand også at have sine sociale medier under fuld kontrol. Tommelfingrene på manden er ømme og dagligt i hård træning i den virtuelle verden, hvor det er en selvfølge, at både Instagram, Twitter og Facebook dagligt opdateres.

Derfor kan du ikke, hvis du har ambitioner om at leve det smarte liv, nøjes med en Nokia. Alle modeller under en iPhone 7+ er faktisk spild af penge.

Hvis ikke løbeturen dokumenteres, har man så overhovedet motioneret? Hvis ikke andre kan savle over grillmaden, er det så i grunden værd at tænde for kullet? Er de nyeste sneakers virkelig alle pengene værd, hvis ikke de offentligt udstilles? Den moderne mand deler selfies fra træningen og kaffebilleder, så der ingen tvivl kan herske om hans evner til at leve op til tidens tendenser.

Leave A Reply

Your email address will not be published.