En blog om livsstil og oplevelser

Indret et stilfuldt og funktionelt hjemmekontor

0

Det er vigtigt, at indretningen af dit kontor passer til dig og dine behov. Det er nemlig i dette rum, du typisk tilbringer mange timer i forbindelse med dit arbejde. Derfor er der også en række ting, som du ikke må gå på kompromis med i indretningen af dit kontor. Denne artikel giver dig et overblik over netop de ting, du ikke må gå på kompromis med.

Komfort

Kontoret er, som nævnt, et meget vigtigt rum, fordi du typisk bruger rigtig mange timer her. Derfor må du aldrig gå ned på komfort, når du skal vælge møbler til dit rum. Passer bordet ikke i højden til dig, eller giver stolen dig ikke den rette støtte, så kan det forårsage gener og måske endda arbejdsskader. Derfor kan det altså godt betale sig at anskaffe nogle møbler, som passer perfekt til dig, din krop og dine behov, og den bedste måde at finde ud af dette på er simpelthen ved at afprøve forskellige modeller. Du kan med fordel vælge et hæve/sænkebord. Da du kan regulere højden af bordet, har du mulighed for at indstille det, så det passer til dig. Derudover er det smart at vælge kontorstole, da disse typisk har bedre komfort og støtte end andre typer af stole. Kontorstole kan også indstilles i højden, så din stol passer til bordets højde. Derved undgår du at sidde forkert; noget, som i værste tilfælde kan medføre arbejdsskader. Ulempen ved disse kontorstole er dog, at de ofte er dyre, så det kan ofte godt betale sig at købe en brugt, da der er mange penge at spare. Find en brugt kontorstol på 3xr.dk.

Design

Ønsker du et stilfuldt kontor, skal du selvfølgelig også sørge for at de møbler, du anskaffer dig, har et lækkert design. Det behøver ikke koste en formue at få dit kontor til at se ud af meget, og et simpelt tip som det at kombinere forskellige typer af materialer kan gøre en stor forskel. Det er eksempelvis en god idé at kombinere metal og træ, fordi det automatisk giver et udtryk af, at der er tænkt over både finish og detaljer, hvilket giver rummet et meget moderne og stilfuldt udtryk.

Funktionalitet

For at du kan udnytte rummet mest muligt er det også vigtigt, at du ikke går på kompromis med funktionaliteten. For at opnå fuld funktionalitet er det vigtigt, at kontoret har den rigtige belysning. Det er sjældent nok med en enkelt lampe i loftet, og derfor er det en fordel, at du anskaffer dig en skrivebordslampe. Med en skrivebordslampe vil du have mulighed for at lyse dit skrivebord ordentligt op, så du kan stille skarpt på de ting, du sidder og arbejder med. Derudover er det også vigtigt, at du ikke har for mange ting på kontoret, så det virker rodet og uoverskueligt. Her er det en god idé at have nogle gode opbevaringsmuligheder, eksempelvis i form af forskellige bokse, hylder, skabe eller skuffer afhængigt af hvor stort dit kontor er. På den måde undgår rummet at blive for proppet. Derudover er det vigtigt at de ting, du bruger meget, er nemme for dig at komme til, hvilket de automatisk bliver, hvis rummet er ryddet og overskueligt.

Leave A Reply

Your email address will not be published.